Rezervacija smještaja

Datum dolaska:

Broj noći:

Promo kod (opcija):

NAJBOLJE CIJENE

O hotelu Lapad

Hotel Lapad 4* zasigurno je jedan od simbola Dubrovnika, ne samo kao prestižan turistički proizvod već i sa činjenicom da je među najstarijim hotelima u gradu i samim tim cijelo jedno stoljeće čuva tradiciju i uspomene nekih davnih vremena, jednog drugog Dubrovnika.

Izgradnja hotela započela je 1912 a svečano je otvoren 1914. Viktorijanska fasada hotela uvijek je bila njegov prepoznatljiv simbol . Lapad je jedan od rijetkih hotela koji je sačuvao svoj izvorni izgled te ga u savršenoj mjeri prilagodio i spojio sa svim prednostima modernog vremena. U svoja dva krila, superior i classic , smješteno je 157 soba i 6 apartmana, uređeni i opremljeni po vrhunskim standardima koje zahtjeva hotel od 4*. Današnje superior krilo je stogodišnja zgrada koja je od prvog dana otvaranja pa sve do danas isključivo bila hotel. 1986 god hotel povećava broj svojih kapaciteta te se dograđuje classic krilo sa 6 katova kaskadnog stila. Sa tadašnjih 193 sobe bio je i među najvećim hotelima u gradu. Tijekom domovinskog rata hotel je smjestio izbjeglice sa područja Dubrovnika i šire okolice dok prve goste nakon završetka rata hotel prima 1993. U narednih nekoliko godina , po završetku rata, hrvatski turizam pomalo se dizao iz pepela a hotel Lapad iz sezone u sezonu imao je sve više zadovoljnih gostiju.2007 god. došlo je vrijeme da se Lapad podigne na još veću razinu te je započela obnova sa čijim dovršenjem hotel stječe 4* i potpuno novi, moderni izričaj.

Iz sezone u sezonu hotel bilježi odlične turističke rezultate, što pokazuju mnogobrojne nagrade dobivene tijekom proteklih godina a koje su bazirane na glasovima i iskustvima gostiju. Puno nam se posjetitelja iznova vraća i time dokazuje da je predanost, strast prema poslu, profesionalnost i timski rad u Lapadu odlična kombinacija za izvrsnu uslugu.