Dobrodošli u jedan od najstarijih hotela na dubrovačkoj obali....

Idealna lokacija, 3 km od Starog Grada

Mediteransko podneblje....

Hotel Lapad Dubrovnik

Želimo vam dobrodošlicu u jedan od najstarijih hotela u Dubrovniku u privatnom obiteljskom vlasništvu. Već više od stoljeća pozdravljamo zadovoljne goste iz svih dijelova svijeta. Očuvanje tradicije i uspješna kombinacija implementiranja novih ideja sa iskustvom naš su ključ uspjeha.

Zastani, pogledaj, uživaj

Male stvari čine život potpunima stoga uživajte u dugim ljetnim danima , mediteranskoj klimi i spokoju koji vam nude povijesne zidine našeg hotela.

Sobe i apartmani

Posebne ponude

Vaše povjerenje bit će nagrađeno posebnim ponudama koje smo kreirali kako bismo vam se zahvalili što ste za svoj odmor odabrali baš nas.

Posebne ponude

Bazne cijene

Vidi pojedinosti

Lapadska priča

Atraktivnost i ljepota hotela ističe se kroz očuvanje višestoljetne dubrovačke tradicije.
163 prekrasne i funkcionalne sobe smještene su u 2 krila; superior krilo i classic krilo.


1912
1912

Početak naše priče

Izgradnja hotela započela je sa superior krilom daleke 1912. godine. Zaštitni znak hotela je očuvana viktorijanska fasada te unutrašnjost koja čini savršen spoj prošlih vremena i modernog doba koji dolazi.

1914
1914

Službeno otvorenje

Službeno je otvoren u ožujku 1914 godine. Atraktivni spoj tradicionalne arhitekture i dubrovačke povijesti savršeno je ukomponiran sa svim prednostima koje donosi moderno doba. Zahvaljujući toj kombinaciji, Lapad vam zaista nudi priču drukčiju od drugih.

1987
1987

Izgrađeno je classic krilo

Godine 1987. izgrađeno je classic krilo s kojim se uvelike povećao kapacitet smještajnih jedinica hotela i u ovom krilu zastupljen je modernizam, jednostavnost i elegancija.

SADA
SADA

Sami vrh hrvatskog turizma.

Velika ljubav prema poslu, predanost i profesionalizam našeg tima recepti su za uspjeh hotela koji iz godine u godinu uspješno održava svoje mjesto u samom vrhu hrvatskog turizma.

Transferi


Hotel ima ugovorenu uslugu transfera, potrebno je dostaviti podatke o letovima (broj leta i vrijeme).

Transferi

Doživite dubrovačke ljepote


Konverzijski tečaj €/kn = 7,53450

Republika Hrvatska ušla je u eurozonu 01. siječnja 2023. Sve su cijene u kunama prilikom preračunavanja  podložne fiksnom tečaju (7,53450). Dvojno iskazivanje cijena potrajat će do 31.12.2023.