Gastronomija

Gastronomija

Internacionalna, tradicionalna ili dalmatinska, vegetarijanska ili gastronomija za vaše najmlađe, u restoranu hotela Lapad pronaći ćete vrhunske specijalitete i tako svome nepcu osigurati bogatstvo okusa i mirisa.


Pronađite nešto po vašem ukusu

Buffet stil doručka i večere praćeni showcookingom sa mnoštvom izbora u kojem ćete zasigurno naći nešto za svoj ukus. U opuštajućem ambijentu našeg lobby bara uživajte u koktelima i slasticama koje su poznate u cijelom Dubrovniku i čiji zaštitni znak je izvrstan okus, maštovite dekoracije i domaći recepti.

Lobby and pool bar

Elegantan spoj lobby bara i terase koja služi kao pool bar. Uz pogled na bazen i marinu, uživajte u laganoj hrani koja se služi čitav dan, ukusnim slasticama i osvježavajućim koktelima te posebno kreiranim jelovnicima za ručak u razdoblju od 11:00 – 16:00h.


Kraljevstvo koktela i slastica

U ponudi se ističu nagrađivani signature kokteli našeg vrhunskog barmena Marija Margaretića koji je 2019.god osvojio 5. mjesto na Svjetskom natjecanju barmena. Svi kokteli inspirirani su pićima dubrovačkog plemstva čime se povijest hotela održava prisutnom. Za opušteniji ugođaj pobrinut će se živa glazba više puta tjedno tijekom ljetnih mjeseci.

Buffet i a la carte restaurant Lapad

Bogat izbor specijaliteta zadovoljit će i one najistančanijeg ukusa. Ukusan i raznovrstan izbor buffet i a la carte doručka i večere.


Kreiramo specijalitete od 1914 god.

U intimnoj atmosferi restorana probajte neke od pažljivo biranih kreacija naših kuhara te nazdravite uz bogat izbor vinske karte i preporuke naših konobara. A la carte izbor večere uz bazen tijekom ljetnih mjeseci dodatno će učiniti vašu večeru glamuroznom i nezaboravnom.