Rezervacija smještaja

Datum dolaska:

Broj noći:

Promo kod (opcija):

NAJBOLJE CIJENE

Superior krilo

Stogodišnja tradicija i vrhunska kvaliteta usluge iznjedrila je jedan od najljepših i najpoznatijih hotela u Dubrovniku.
Neprocjenjivo iskustvo, izvrsna i profesionalna usluga, jedinstvena arhitektura i mnoštvo zadovoljnih gostiju značajke su kojima se naš hotel ponosi i koji su pridonijeli ugledu hotela čineći ga izrazito popularnim svjetskim odredištem.

Hotel Lapad je svoja vrata prvi put otvorio daleke 1914 god te tako postao jedan od najstarijih hotela na dubrovačkom području. Obitelj Đorđević posjedovala je dvorac sa kapelicom kojeg su Dubrovčani nazivali PiccolaVenezia.Dvorac kupuje austrijski arhitekt WilhelmLerh te ga pretvara u hotel sa 73 postelje. Izvorni naziv hotela bio je WeissesSchloss, po želji vlasnika, no potom je zbog pobune javnosti, promijenjen u Bijeli Dvorac. Konačan naziv Hotel Lapad dobiva nakon završetka prvog svjetskog rata, 1920. U tom periodu hotel je posjedovao svoj vozni park i 2 vozača koji su bili na raspolaganju gostima.

Tijekom '80-tih godina 20-tog stoljeća hotel je svoju ponudu proširio i obogatio izgradnjom krila gdje se danas nalaze naše classic sobe i apartmani.
163 luksuzno i moderne classic i superior sobe iapartmani smješteni su unutar 2 krila koje povezuje unutarnji hodnik okružen pomno uređenim vrtovima a čija udobnost i privatnost, opremljenost i dekor će zadovoljit i najistančanije ukuse putnika diljem svijeta.

Prilikom ulaska u hotel pogled će vam se zaustaviti na veličanstvenoj viktorijanskoj fasadi superior krila. Unutar kamenih ploča smještene su superior sobe sa pogledima na prekrasne vrtove te sobe i apartmani sa pogledom na bazen i more. Zemljani tonovi dominiraju dizajnom ovog krila gdje je uspješno postignuta kombinacija starine sa modernim dobom.

Sve su sobe opremljene po najvišim standardima 4 zvjezdice a sadržaji su sljedeći:
Mini bar, privatna kupaonica sa kadom, sef,LCD TV, direktna tel. linija, aparati za kavu i čaj, radio, WIFI, pay TV, klima, grijanje dok apartmani i superior sobe imaju dodatne sadržaje kao što su papuče i kućni ogrtač kao i prešu za hlače.